Recepty na chudnutie Šalát s hydinovým mäsom a zeleninou

26.02.2018 15:26

Suroviny a ingrediencie 4 porcie

250 g hydinového mäsa (pečené, varené), 2 zemiaky, 2 mrkvy, 2 sterilizované uhorky, cibuľa, 3 vajcia, 2 PL bieleho jogurtu, 1 dl oleja, ocot, 2 PL kečupu, muškátový oriešok, mleté čierne korenie, soľ

Postup

Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme. Vajcia uvaríme, necháme ochladiť a olúpeme. Mäso pokrájame na malé kúsky. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky. Vajcia pokrájame na malé kocky a pridáme do zmesi. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, pokvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať. Pred podávaním vmiešame jogurt.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA