RECEPTY Zapečené makaróny s fazuľou
15.04.2014 04:47Suroviny
60 g bezvaječných makarónov, 50 g hnedej fazule, 2 šampiňóny, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL rastlinnej smotany, 50 ml nízkotučného mlieka, mletú červenú papriku, paradajku, petržlenovú vňať.
Postup
Makaróny uvaríme v mierne osolenej vode, scedíme. Fazuĺu namočíme na 12 hodín do studenej vody, vodu zlejeme, prilejeme čerstvú, osolíme a uvaríme. Čerstvé šampiňóny očistíme a pokrájame na plátky. Fazuĺu a šampiňóny zmiešame spolu s makarónmi, osolíme a okoreníme, zalejeme rastlinnou smotanou, ktorú sme rozmiešali v nízkotučnom mlieku. Vrch posypeme mletou červenou paprikou a dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 20 minút. Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s čerstvou paradajkou.
450 kcal
———
Späť