RECEPTY Zapečené makaróny s fazuľou

28.02.2014 02:22

Suroviny

60 g bezvaječných makarónov, 50 g hnedej fazule, 2 šampiňóny, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL rastlinnej smotany, 50 ml nízkotučného mlieka, mletú červenú papriku, paradajku, petržlenovú vňať.

Postup

Makaróny uvaríme v mierne osolenej vode, scedíme. Fazuľu namočíme na 12 hodín do studenej vody, vodu zlejeme, prilejeme čerstvú, osolíme a uvaríme do mäkka. Čerstvé šampiňóny očistíme a pokrájame na plátky. Fazuľu a šampiňóny zmiešame spolu s makarónmi, osolíme a okoreníme, zalejeme rastlinnou smotanou, ktorú sme rozmiešali v nízkotučnom mlieku. Vrch posypeme mletou červenou paprikou a dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 20 minút. Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s čerstvou paradajkou.

447 kcal

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA