RECEPTY Špagety s tofu a hydinovým mäsom
18.05.2014 06:44Suroviny
- 300-500 g hydinového mäsa
- 200-250 bieleho tofu
- 1 cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 3 PL sójovej omáčky
- 1 väčší paradajkový pretlak
- 1 kapia
- soľ
- mleté čierne korenie
- mletá paprika
- vegeta
- oregano
- olej
- syr na strúhanie
Postup
Tofu najemno postrúhame, pridáme lyžicu oleja, prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, vegetu, mletú papriku a oregano. Zmiešame a necháme postáť. Na oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso, opražíme, osolíme, okoreníme. Podlejeme a dusíme domäkka. Tofu dáme na panvicu, opražíme, pridáme k mäsu s rajčinovým pretlakom a kapiou. Podávame k špagetám so strúhaným syrom.
———
Späť