RECEPTY Špagety s tofu a hydinovým mäsom

18.05.2014 06:44

Suroviny

  • 300-500 g hydinového mäsa
  • 200-250 bieleho tofu
  • 1 cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 PL sójovej omáčky
  • 1 väčší paradajkový pretlak
  • 1 kapia
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá paprika
  • vegeta
  • oregano
  • olej
  • syr na strúhanie

Postup

Tofu najemno postrúhame, pridáme lyžicu oleja, prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, vegetu, mletú papriku a oregano. Zmiešame a necháme postáť. Na oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso, opražíme, osolíme, okoreníme. Podlejeme a dusíme domäkka. Tofu dáme na panvicu, opražíme, pridáme k mäsu s rajčinovým pretlakom a kapiou. Podávame k špagetám so strúhaným syrom.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA