RECEPTY PEČENÉ ZEMIAKY
31.07.2014 00:35Suroviny
Zemiaky, trocha oleja
Postup
Ľubovoľné množstvo zemiakov poriadne vyčistíme kefkou, kým nie je šupka úplne čistá (vyberáme len nepoškodené zdravé zemiaky). Potom ich nakrájame na kolieska 0,5 cm - 0,8 cm hrubé. Pokladieme ich na vymastený plech, alebo vyložený papierom na pečenie a dáme do vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 150 – 200°C kým sa na reze zemiaka nevytvorí zlatavá bublinka. Zemiaky osolíme podľa chuti a konzumujeme. Ak sú zemiaky malé môžeme ich piecť aj vcelku, väčšie môžeme jednotlivo zabaliť do alobalu a piecť ich takto.
Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE,
ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)
———
Späť