Recepty na chudnutie Švajčiarsky šalát s tofu.

07.01.2016 10:45

400 g mrazenej zeleninovej zmesi (alebo čerstvú zeleninu napr.: mrkva, hrášok, zelená fazuľka, karfiol, ružičkový kel), 250 g tofu, 40 g bielej fazule, 50 g cibule, 2 dcl majonézy z tofu, 2 PL horčice, 1 PL ovocného octu, zelenú vňať (pažítka, petržlenová vňať), soľ

Fazuľu uvarte, pred dovarením ju posoľte, nechajte vychladnúť a sceďte. Mrazenú zeleninu nechajte prejsť varom asi 5 minút, následne sceďte premiešajte, pridajte majonézu, horčicu, ocot, posekanú zelenú vňať. Podľa potreby môžete dochutiť soľou, prípadne mletým čiernym korením.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA