CHCETE DO VIANOC SCHUDNÚŤ AJ 15 KG? Rady na straovanie a ako chudnúť.

16.10.2010 10:52

NAŠA POMOC keď CHCETE SCHUDNÚŤ, AKO SCHUDNÚŤ NATRVALO

Predpokladám, že ste si už prečítali časť informácií uverejnených na našej stránke a zistili ste, že prečo Vám rýchle a drastické chudnutie v minulosti neprinieslo želateľný úžitok, teda trvalé odstránenie nadváhy. Viackrát opakované pokusy o zníženie Vašej váhy Vám len pokazili metabolizmus a potom ste sa čudovali, že ste nechudli ani keď ste toho zjedli veľmi málo. 

Vemi dôležitou zásadou pri chudnutí, je naučiť sa poznať potreby svojho organizmu. Začnite sa vzdelávať. Keď zmeníte svoje stravovanie a životosprávu, telo Vám to vráti zlepšeným zdravím, peknou postavou i zvýšeným sebavedomím.

 PONÚKAME VÁM NAŠE KOMPLEXNÉ PROGRAMY NA TRVALÉ ODSTRÁNENIE VAŠEJ NADVÁHY.

 Sú založené na:

  • vzdelávaní - pravidelnom a bezplatnom poskytovaní rád týkajúcich sa stravovania, chudnutia a životosprávy, či už telefonicky alebo každý týždeň zasielaním bezplatných e-mailov o stravovaní a chudnutí,
  • bezplatnom poskytnutí vhodných jedálnych lístkov a receptov na zdravé stravovanie, chudnutie,
  • bezplatnom poskytnutí prepočtového programu na výpočet množstva kalórií skonzumovaných v priebehu dňa,
  • budeme Vás osobne sprevádzať (telefonicky) pri bezpečnom chudnutí počas celého obdobia odstraňovania Vašej nadváhy, zodpovieme všetky Vaše otázky a pomôžeme Vám vyriešiť Vaše problémy,
  • na to, aby  ste schudli natrvalo, bez stresu, na zlepšenie stavu Vášho organizmu - jeho rekonštrukciu, zlepšenie metabolizmu, odstránenie hladovania pri chudnutí, na to, aby sme Váš organizmus postupne naučili prijímať znižované množstvo kalórií a na zabezpečenie ďalších efektov Vám ponúkame výživové doplnky ako vhodnú pomôcku na splneni Vášho cieľa - natrvalo schudnúť.

NEZABUDNITE  však :

  • ani naše výživové doplnky nie sú zázračným liekom na odstránenie nadváhy
  • sú len prostriedkom, pomocou ktorého budete znižovať svoju váhu.

Na základe Vami vyplneného FORMULÁRA NA CHUDNUTIE Vám :

  • bezplatne vyhotovíme ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY,
  • následne sa s Vami telefonicky skontaktujeme
  • a zistíme príčiny Vašej nadváhy, Vaše stravovacie návyky a ďalšie skutočnosti, ktoré negatívne ovplyvňujú Vašu postavu.

Zostavíme Vám individuálny plán na chudnutie, ktorého súčasťou je :

  • okrem výživových doplnkov aj
  • bezplatné pravidelné týždenné telefonické poradenstvo pri chudnutí i
  • bezplatné zasielanie e-mailových rád na stravovanie a chudnutie.
  • Výhodou programov je poradenská činnosť i e-mailové informácie po skončení chudnutia.

A tento systém naozaj funguje, naši klienti nielen odstránoa svoju nadváhu, ale naučia sa aj zdravo stravovať, zmenia svoju životosprávu.

ČO JE POTREBNÉ ? Musíte sa začať seriózne správať k svojmu organizmu, k jeho potrebám. Keď  to nemienite urobiť, tak nikdy neodstránite svoju nadváhu a je zbytočné neustále hľadať na internete ďalšie možnosti ako schudnúť.

AKO ZAČAŤ? Buď si prečítajte ďalšie informácie na našej stránke, alebo sa už pustite do chudnutia s nami. Môžete si objednať niektorý z našich účinných programov, alebo výživových doplnkov. Pomocou nich budete nielen pravidelne chudnúť  5 kg mesačne, ale na základe vyššie uvedeného postupu zároveň zmeníte svoje stravovanie i životosprávu. A toto je ten správny krok k trvalému odstráneniu Vašej nadváhy.

PRI DODRŽANÍ NAŠICH DOPORUČENÍ SCHUDNETE DO VIANOC AJ 15 KILOGRAMOV.

BEZ HLADOVANIA.

Informácie o našich programoch a výživových doplnkoch stravy pri chudnutí a zmene Vášho metabolizmu získate TU (kliknite)

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE(kliknite)

PRIHLASUJEM SA NA ZASIELANIE NOVINIEK O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach www.schudnut-ako.meu.zoznam.skwww.chudnutie.biznisweb.sk

Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

 

 

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA