RECEPTY na CHUDNUTIE Šťavnatý kurací šalát s olivami

22.09.2017 11:26

Suroviny a ingrediencie 4 porcie

100 g vykôstkovaných čiernych olív, 250 g mäsa z kuracích pŕs, 3 PL rastlinného oleja, 4 PL olivového oleja, 4 PL pomarančovej šťavy, 3 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, soľ, hlávka šalátu

Postup

Hlávkový šalát rozoberieme na jednotlivé listy, ktoré umyjeme, osušíme utierkou, natrháme na menšie kúsky a vložíme do hlbšej misy. Na marinádu zmiešame olej, pomarančovú a citrónovú šťavu, soľ a korenie. Marinádu nalejeme na šalát, zľahka premiešame a na pár minút odložíme do chladu. Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na rezančeky, osolíme a prudko opečieme na oleji. Na vychladený šalát poukladáme pečené kuracie mäso, pridáme olivy a podávame.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA